D'n dolle vrijdag

"Met dit jaar na de onthulling van de jeugdprins en prinses gaan de voetjes van de vloer"

Datum

9 februari 2018

Dag

Vrijdag

Tijd

18:30 t/m 22:30

Locatie

Heeswijk-Dinther
Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

D'n dolle vrijdag

De jeugdraad is al jaren een begrip in Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Met de Snevelbokkenstal als residentie, is het voor de jeugdraadsleden 5 dagen volop feest. De Prins en zijn Prinses, de Adjudanten, de Raadsleden en de Narren hebben een eigen vol, gezellig en feestelijk carnavalsprogramma waar vele dagdelen mee gevuld zijn.

Op vrijdag 9 februari om 18.30 mag de jeugdraad het spits afbijten. Met een spetterende show zullen ze jong en oud vermaken. Met als hoogtepunt van de avond natuurlijk de onthulling van onze nieuwe jeugdprins en prinses met hun gevolg. Na de onthulling en optredens is er gelegenheid om de prins, prinses en overige leden te feliciteren. Eventuele donaties komen ten goede aan een goed doel. 

DAARNA BARST DE CARNAVAL PAS ECHT LOS

Samen met enkele blaaskapellen, waaronder “De kornuiten” en “t Kumt wel”, gaan we hossend, springend en in polonaise door de Snevelbokkenstal. En wat misschien nog wel het allerleukste is: je mag zelf mee muziek maken. Dus jij komt tocht ook?

De DJ draait de knoppen open en de confetti wordt de lucht ingeschoten. Tot 22.30 uur is het voor de basisschooljeugd nog een gezellige boel in de Snevelbokkenstal. Ook leuk: ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom op deze gezellige avond. Voor 18+ers staat het bier en de wijn koud. De toegang is gratis en na 20.30 uur hanteren we binnen = binnen en buiten = met je ouders mee naar huis! Het is dan niet meer mogelijk om voor een tweede keer op een avond de entree te bewandelen.

Ieder jaar wordt het drukker en drukker en natuurlijk gezelliger en gezelliger. Start de carnaval met ons mee op d’n dolle vrijdag.

 

Aanvang D’n dolle vrijdag:
VRIJDAG 9 februari
18.30 – 22.30 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

 

Vragen of opmerkingen?

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06-27464650

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Zijlstraat 5
5473 CK Heeswijk-Dinther

jeugdcarnaval hdl - logo

Contactformulier

E-mailadres

Bericht