Boven Bouw Bal

"De sfeer die je kent van school met een licht en geluidsshow van formaat"

Datum

12 februari 2018
13 februari 2018

Dag

Maandag
Dinsdag

Tijd

18:00 t/m 20:00
18:00 t/m 20:00

Locatie

Heeswijk-Dinther
Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

Boven Bouw Bal

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool en heb je zin in een super leuk carnavalsfeest kom dan op maandagavond 12 februari en/of dinsdagavond 13 februari naar de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert). Als jij en je vrienden ook een avond met elkaar uit je dak willen gaan, dan ben je van 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom. Heb je gelezen dat we dit jaar op vrijdagavond beginnen met de voetjes van de vloer op d’n dolle vrijdag? Natuurlijk zijn daar de kinderen van de bovenbouw ook van harte welkom.

Het is niet alleen de plek om te dansen en te hossen, maar ook de plek om samen te zijn met je vrienden en vriendinnen uit de bovenbouw. De sfeer die je kent van school met een licht en geluidsshow van formaat. Dit mag je niet missen. Er worden videoclips en beelden van het carnavalsfeest getoond op een groot videoscherm. De allernieuwste hits worden door een te gekke DJ ten gehore gebracht en als je wilt kan je vragen of hij dat ene leuke liedje voor jou wil draaien. De foto’s die tijdens dit waanzinnig gebeuren gemaakt worden, staan de volgende dag op de site in ons fotoalbum. Zeg het voort, zeg het voort; grijp je kans en kom met al je vrienden en vriendinnen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool naar het Boven Bouw Bal.

Natuurlijk mogen op deze avond je ouders je afzetten bij de deur en je weer op komen halen. Maar binnen mee carnaval vieren daar is geen plaats voor. Wil één van je ouders toch graag een oogje in het zeil houden, dan kunnen zij zich aanmelden als vrijwilliger om tijdens deze activiteit mee te helpen. Stuur een mail naar: stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Voor deze activiteit wordt geen entree gevraagd. Wel wordt tijdens de activiteiten € 0,50 gevraagd voor de garderobe. Het gebruik van de garderobe is verplicht. Dit in verband met het vrijhouden van vluchtwegen en om brandgevaar te beperken. Dit jaar is er volop nagedacht over veiligheid. Ook dit jaar is dat er een afgesloten buitenterrein zal zijn in de Snevelbokkenstal. Even genoeg van de drukte of iets lekkers eten dan kun je via de zaal naar de buitenplaats. Binnen = binnen en buiten = naar huis ! Het is niet mogelijk om voor de tweede keer op een avond de entree te bewandelen.
Tijdens de activiteiten wordt ons reglement gehanteerd, zie daarvoor tabblad regelement.

Aanvang Boven Bouw Bal:
MAANDAG 12 februari en
DINSDAG 13 februari
18.00 – 20.00 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

Vragen of Opmerkingen?

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06-27464650

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Zijlstraat 5
5473 CK Heeswijk-Dinther

jeugdcarnaval hdl - logo

Contactformulier

E-mailadres

Bericht